Profizmus mindenek felett

Az OLCSO-VPS.hu üzleti tárhelyszolgáltató, aki elsősorban Virtuális Szerver szolgáltatásra szakosodott. A VPS (Virtuális Szerver) gyakorlatilag egy dedikált szerver funkcionalitását biztosítja a fizikai szerverek költségének töredékéért. Az általunk kínált csomagok a kezdő felhasználók és a profi rendszerüzemeltetők igényeit egyaránt kielégítik.

Az OLCSO-VPS.hu üzemeltetői 2002 óta szolgáltatnak Internetes Megoldásokat. Kollégáink magasan szakképzett rendszermérnökök, akik folyamatosan korszerűsítik tudásukat különböző tanfolyamokon. Mérnökeink kimagasló szaktudással rendelkeznek Linusóx és Windows platformokon egyaránt. Hálózati mérnökeink Cisco és hálózatbiztonsági szakképesítéssel rendelkeznek.

Az OLCSO-VPS.hu első sorban Virtuális Szerver hoszting szolgáltatást nyújt ügyfelei részére kimagasló szolgáltatási és támogatási színvonalon. Az OLCSO-VPS.hu kizárólag HP nagyteljesítményű szervereken nyújtja szolgáltatásait, aminek köszönhetően az éves rendelkezésre eléri a 99,95%-os szintet, így az ügyfeleknek elegendő a számukra legfontosabb dologgal foglalkozniuk - az üzlettel. Szaktudásunknak és piacvezető virtualizációs technológiánknak köszönhetően képesek vagyunk rendkívül stabil, biztonságos és hatékony virtuális hálózatok üzemeltetésére.

  • Internetes Megoldások 2002 óta
  • Magyar tulajdonú vállalkozás
  • Szaktudásunknak és piacvezető virtualizációs technológiánknak köszönhetően képesek vagyunk rendkívül stabil, biztonságos és hatékony virtuális hálózatok üzemeltetésére.
Single Image Iroda a felhőben!


Microsoft

Keressen Minket

Az OLCSO-VPS.hu elkötelezte magát a legmagasabb szintű technológiák iránt, amelyek biztosítják az ügyfelek részére a legmagasabb rendelkezésre állást és a 24 órás technikai támogatást. Leendő ügyfeleinknek értékesítési és informális kérdésekben rendkívül gyors választ biztosítunk.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi lehetőségek egyikén:

Általános Ügyek

Értékesítési és egyéb nem technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatosan kérjük írjon e-mailt az info@olcso-vps.hu címre.

Segítségnyújtás

Meglévő ügyfeleink és minden érdeklődő technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatosan hívja a 0620/9890-781-es telefonszámot vagy küldjön e-mailt a support@olcso-vps.hu címre.

Céginfo

Infotipp Rendszerház Kft.
1212 Budapest,
Maros u. 32.
Adószám: 13602853-2-43
Tel.: 0620/9890-781

Single Image Iroda a felhőben!


Microsoft

Jogi Terminusok

Single Image Iroda a felhőben!


Microsoft